Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Motorzāģi Asināmais Rīku Viegli Strādā Kokapstrādes Slīpēšanas Akmeni Asināšanai Ķēdes Mašīna Motorzāģi Ķēdes Asināmais

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€11.36 €16.22

Sku: w1005
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : asināšanas shain redzēju, motorzāģu ķēžu asināmais, komplekts, asināmais, lai motorzāģi, dremel motorzāģi
  • Kategorijas: Rīki

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: VAHIGCY
  • Veids: citi
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Sertifikācija: Nav
  • Modeļa Numurs: Motorzāģi Asināmais

Produkta apraksts

Produkta Informācija:

1、, Piemēram, Jaunu Izskatu: ķēdes zāģis asināmais nodrošina vienkāršu un ātru veidu, lai asināt ķēdi, saglabājot savu motorzāģi, straujš kā jauns un ietaupīt laiku un pūles no jūsu darba.

2、Alumīnija Sakausējumu Materiāli:Motorzāģi Ķēdes Asināmais ir izgatavots no alumīnija sakausējuma, spēcīgs un izturīgs.Ķēdes zāģis asināmais ir mazs, viegls un viegli veikt.

3、Intīmas un Perfektu Dizainu, lai pielāgotos dažādu veidu bedrīšu ķēdes, ķēdes zāģis asināmais ir izstrādāta ar 2 fiksētiem slīpēšanas caurumus, vienu fiksētu un viens caurums, lai pārvietotos atpakaļ un uz priekšu.Ja jūsu zāģa asmeni ir tikai viens caurums, var bīdiet to uz priekšu un atpakaļ.Ar kniežu palīdzību tiek noņemtas un pēc tam instalēt un lietot.

4、Viegli lietojams: Vienkārši noteikt, skavas, uz stieņa, amats bloķētājs uz zoba, ievietojiet burr caurumā no ķēdes zāģis asināmais, un tad uzmanīgi pagrieziet rokturi.Saglabāt eļļu uz ķēdes un sliedes, lai samazinātu berzi un pagarinātu kalpošanas laiku.

5、Perfekta Izvēle: Standarta 30° asu slīpuma leņķis, anodēta alumīnija stiprinājums ar noņemamu kloķa un rokasgrāmata bušs lietošanai ar visiem motorzāģiem.

Apraksts:

Ar Motorzāģi Asināmais nodrošina precīzas un atkārtojamas zobu novietojumu, lai asināt savu motorzāģi, ātri, viegli un precīzi veids, atstājot savu motorzāģi kā straujš kā jauns.Tas ir tikpat viegli izmantot kā zīmuļu asināmais; tikai Pievienot skavu, lai stienis, amats bloķētājs uz zoba, ievietojiet burr uz rokasgrāmata piedurknēm, un pagrieziet rokturi.

Specifikācija:

Nosaukums:Motorzāģi Ķēdes Asināmais Spīļierīču

Ķēdes dzirnaviņas materiāls: alumīnija sakausējuma

Slīpēšanai, galvas materiāls: sakausējuma smilšu

Pazīmes: Mazs, ērts, viegli pārnēsājams

Izmērs: par 6*7*2.8 cm/

Svars: aptuveni 200G

Iepakojuma saraksts:

Komplektācija: 1:

Rokas Ķēdes Dzirnaviņas*1

Sakausējuma smilšu slīpēšanai, galvas*1

Uzgriežņu atslēgas*1

2.variants:

Rokas Ķēdes Dzirnaviņas*1

Sakausējuma smilšu slīpēšanai, galvas*3

Uzgriežņu atslēgas*1

Piezīme:

1.Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

2.Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Produkta Attēli:

APMAKSA: 1) Mēs pieņemam Alipay, West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā pēc pasūtīšanas. 3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājumu.

PIEGĀDE: 1) Mēs tikai kuģis savu apstiprināta adresi.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, pirms iegādes. 2) Parasti visi pasūtījumi tiks izvesti 1-2 darba dienu laikā pēc maksājuma apstiprināšanas. 3) sūtījumu pa Pastu, Gaisa Pastu, ir tikai svara satur mazāk nekā 2kg preces. 4) Ja jums ir nepieciešams, preces ļoti steidzami ,lūdzu, sazinieties ar mums DHL vai Fedex Piegāde utt.Mēs aprēķināt kuģniecības izmaksas, jūs.Tas vienmēr aizņem apmēram 3-7 dienas ierodas.

KOMPENSĀCIJU: 1) Mēs darīsim visu, lai apkalpotu mūsu klientus.

2) Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

ATSAUKSMES: 1) Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums. 2) Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi. 3) Ja jums ir jebkādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes. 4) Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums