Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Anemometer Mērīšanas Sensors Vēja Mērītājs Torņa Celtnis Augstas Precizitātes Vēja Manometru Pasākums Vēja Tilpums Testa Vēja Rādītājs Lāpstiņu

5
- 1 Klientu Atsauksmes

€15.88 €17.08

Sku: w1117
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : pasaku gree gaisa kondicionieris, telpas iedarbības sensoru kustīgās galvas, logu, durvju sensors, termometru zondes trīskāršā, parīzē eifeļa tornis kūka topper, sensors gaisa kondicionētājs auto, uzlādes mērītājs modbud, digitālā 20a volt vatu jaudas mērītāju ammeter voltmet, gadījumā, vānes, sensors lielu ātrumu
  • Kategorijas: Sadzīves Tehnika

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Gaisa Kondicionieris Daļas

Produkta apraksts

modname=ckeditor

1. tips: Visiem alumīnija Leņķa sensoru, shell (iekšzemes gultņu)

2. tips: Balta jaka bez sensora un stienis (enhanced gultņu)

3. veids: Melna jaka bez sensora un stienis (enhanced paturot),

Veids 4: Balta jaka bez sensora un stienis (iekšzemes gultņu)

Veids 5: Melna jaka bez sensora un stienis (iekšzemes paturot),

Veids 6: balta + sensori+stienis

Veids 7: melna + sensori+stienis

Veids 8: Instalēt atbalsta stienis + montāžas plāksne

Veids 9: 4gab x Tērauda-sajauc keramikas gultnis

Tipa 10; Balts + sensors + atbalsts arm + displejs

Tips 11: Melna + sensors + atbalsts arm + displejs

Tips 12: 7 collu šķidro kristālu displeju (LCD)

Tipa 13: 4~20 0~2.5 V 0~5V izejas modulis

Tips 14: USB, lai RS485 pārveidotājs modulis

Produktu ieviešanu

CP-WSD2V101 tipa vēja ātrumu un virzienu, sensors ir izsmalcinātu dizainu, uzticamu struktūru, augstu izturību par produktu.Produkts ir īpašs ūdensnecaurlaidīgs un drenāžas struktūru, iestrādāta augstas jutības noteikšanas ierīces un oksidācijas neatbilstību gultnis, ar īpašības elastīga, rotācijas, izturība pret koroziju, nav rūsas, precīzu mērījumu.Var izmantot dažādas skarbajā vidē, uzturēšanas un kalibrēšanas jomā, ir sarežģītāks mērīt vēja ātrumu un virzienu, ar instrumentu.

Produkta funkcijas

1. Tas ir izgatavots no importētās poliuretāna materiāls, ar labu aizsardzību pret laika apstākļiem, labas vides pielāgošanās, precīzu mērījumu un lielisku veiktspēju.

2. Izsmalcinātu struktūru un uzticamu dizainu.Augstas kvalitātes nepareizi pielāgots gultņi tiek pieņemta kā rotējošie elementi, kas ir elastīgs, rotācijas, zemu palaišanas vēja ātruma un plašu mērīšanas vēja ātruma diapazonā.Šis produkts ir viegli uzstādīt, nav Leņķa ierobežojumu, var iegūt vēja ātrums, vēja virziens, datu, tajā pašā laikā.

3. Augsta mērījumu precizitāte, plašu, laba stabilitāte, zems enerģijas patēriņš, spēcīgu pret traucējumiem spējas, visu-laika darba, neietekmē laika apstākļu izmaiņas, nav kalibrēšana ir nepieciešama.

4. Precīzu tehnoloģiju, precīza izmēra, kompakts fit un spēcīgu struktūru.Materiāls izvēlēts šis produkts ir ar augstu izturību, aizsardzību pret laika apstākļiem, koroziju un ūdens izturība, un faktiskais kalpošanas laiks var sasniegt 5-10 gadiem.

5. Izmantojot ļoti jutīgu detektoru modulis, mērījumu precizitāti var sasniegt līdz 0,1 m/s.Apvienojumā ar modernu algoritmu, tai piemīt augsta mērījumu precizitāte, jutīga atbildes un stabilu mērījumu rezultāti

6, atbalsta dažādus izejas metodes, var izvēlēties digitālo un analogo signālu izejas, lai apmierinātu visvairāk reizes.7. Speciālās funkcijas var tikt pielāgota, kas ir tuvāk lietotāju prasības.

8. Profesionālās integrētas iekārtas, kompakts izmērs 5, viegli pārvadāt un uzstādīt

9, pēc izvēles integrētu sastāvdaļu, var pielāgoties izmantošanas jomā, kā arī īpašas vides prasības, produktu atbalsta sastāvdaļas ir saules baterijas un akumulatora barošanas sistēmu, tālvadības bezvadu pārraides sistēma, var plaši izmantot skarbu vidi kalni, salas un citas atstāt bez uzraudzības, attālos rajonos

10. Enerģijas taupīšanas režīms atbalsts, zemākais strāva var būt tik zemas, cik 3uA, kas atbilst smagas pieprasījuma par elektroenerģijas patēriņš gadā-zemas jaudas mērīšanas reizes.

11. Ar RS485 ModBus protokolu var izmantot, lai pārvaldītu un konfigurēt iekārtas, funkcijas un darba parametri var tikt konfigurēts iepriekš, izmantojot datoru, tādējādi ietaupot vietu uzstādīšanas laiku.

12. Tā var sniegt Vēja Detektors programmatūru, pārvaldīt un konfigurēt produktu un lasīt un analizēt mērījumu datiem.

Uzstādīšanas nosacījumi

Darba vides parametriem, vēja virziena rādītājs ir šādi

Apkārtējā temperatūra: -40℃~50℃

Gaisa mitrums: 5-100%

Īpašo vidi: tuksnesis/ocean/extreme aukstā

Piesārņojuma līmenis: II

Saskaņā ar IEC1010-1

Piezīme: iekārtas un saistītie piederumi ir jātīra un atjaunota vismaz reizi 6 mēnešos, kad uzstādīta uz darba vidi, kas uzskaitīti vides veids,lai nodrošinātu drošību un lietošanas mērījumu precizitāti.

Kad uzstādītas kalnu apvidos, ēkām un torņos, lūdzu, uzstādīt zibens aizsardzības ierīcēm un iekārtām saskaņā ar valsts standartiem, lai izvairītos no bojājumiem, ko rada zibens izlādes.

Elektroapgādes un prasības

Izejas režīms: RS485;barošanas spriegums: 6-28V;Saistītie piezīme: Akumulatora enerģijas piegādi, kas nepieciešama, lai uzraudzītu darba spriegums

Izejas režīms: citas izejas;barošanas spriegums: 12-24V;Saistītie piezīme: pielāgot

Uzstādīšanas metode:

Standarta montāžas režīms ir stienis augšā atloku montāža vai horizontāla montāža

Atsauksmes

1 Pārskatīt šo produktu
  • img
    Anonymous - 2022-08-23
    5

    kvalitātes preci no pārdevēja

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums