Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Multifunkcionāla Elektriskā Plīts 220V Apkures Pannas Elektriskie Vārīšanas Katlā Mašīna Hotpot Nūdeles, Olu Zupa Steamer mini, rīsi plīts

5
- 1 Klientu Atsauksmes

€27.10 €38.71

Sku: w1233
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : minimini, rīsi plīts, virtuves vīriešiem podi, karstā plastmasas pods, liela lēni plīts, diski makaroni maker, le rīsi plīts, undefined bikses, x elektriskie karstā pot, electribj, rīsi plīts, atbilstošas virtuves iekārtas
  • Kategorijas: Sadzīves Tehnika

Produkta Informācija

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Sertifikācija: Nav
  • Spriegums: 220V

Produkta apraksts

Mašīna atjauninājumu

daži mašīna būs update, būs nedaudz atšķirīga perspektīva, vai parametrs, iepakojuma,parasti atjauninājumu mašīna būs labāk.

Atsauksmes

pozitīvā atgriezeniskā saite ir appreciated.

Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem un produktiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes.Tas ir ļoti svarīgi, lai mums.

Ja jums ir kādas problēmas, kad jūs saņēmāt sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, nevis atstāt negatīvas atsauksmes.Tikai negatīva vai neitrāla atsauksmes neatrisinās problēmu.

Mēs nosūtīsim atbilstošu kontaktdakšu vai konvertēšanas spraudni, saskaņā ar dažādām valstīm

jauda

22 cm:400-800w

26cm:500-1000w

Krāsa tvaika krāsns režģis var būt nejauši balts ir iespējams sūtīt šīs stils

1.Gaidīšanas:Pēc barošanas-par, digitālā caurule un lampa visu displeju, skaņas signālu, tad digitālo caurules parāda 00, un lukturi ir pilnīgi izslēgts, lai norādītu gaidīšanas valsts.

2. funkciju izvēlei:Nospiediet funkciju taustiņu gaidīšanas režīmā, lai izvēlētos: vārīšanas makaronus, putras, rīsu vārīšanai, karstā katlā, zupu un siltuma saglabāšanu.Kad izvēlēta rādītājs, kas atbilst funkcijai, mirgo.Pēc tam, kad tās indikators mirgo aptuveni 5 sekundes, funkciju indikators iedegas, un uzsāk darbu.

3.laiks hot pot :Pēc izvēles funkciju, ja tas ir (vārīšanas makaronus, putras, cooking, zupa) funkciju, laikā funkcija, indikators mirgo, jūs varat nospiest laiks/hot pot rīku pogu, lai iestatītu darba laika funkciju.Katru reizi, kad jūs nospiežat uz pogas reizē, pievienot 0.1 stundu. līdz funkcijai atbilst maksimālajai darba laiks pēc cilpas.Ja laiks nav uzstādīts, tas darbosies saskaņā ar funkciju noklusējuma laikā.Izolācijas nevar uzstādīt laika.Ja jūs izvēlēties hot pot funkciju, jūs varat iestatīt enerģijas stāvokli P1P8 karstā pot saskaņā ar periodiskās hot pot rīku pogu, kopā astoņas failus.

4.rezervācijas:izvēloties funkciju un iestatījumu darba laika funkcija, indikators, lai flash, nospiediet rezervēšanas pogu, lai ievadiet rezervācijas iestatījumu, rezervācija gaismas mirgo, digitālā caurules parāda 0.5, katru reizi, kad jūs nospiediet rezervēšanas pogai, lai pievienotu 0,5 stundas, iestatīšanas diapazons 0,5~9.5 stundām.Kad rezervēšanas laiks ir iestatīts, rezervācija indikators mirgo aptuveni 5 sekundes, tad gaisma ir vienmēr norāda, ka tikšanās ir progress, un digitālo caurules parāda tikšanās laiks.Sākt darbu no izvēlētā funkcija pēc tikšanās ir beigusies.Keep warm funkcija nevar norunāt tikšanos.

Funkcijas dažreiz tiek aktualizēta, ievērojot saņemto preci

Atsauksmes

1 Pārskatīt šo produktu
  • img
    Anonymous - 2022-08-11
    5

    Rokturis steamer ir noteikta par vienu skrūvi, otrā rīboņa uz grozu. Man nav pārbaudījis darba vēl nav.

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums