Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Piknika sega, piknika paklājs āra ūdensizturīgs sandproof pludmales segu lielu vilnas siltuma izolāciju ar rokturi (zaļš)

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€23.90

Sku: w1255
Pievienot vēlmju sarakstam

Produkta Informācija

  • Materiāls: TPU Neilona
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • CN: Ķīna

Produkta apraksts

➤ Izturīgs un izturīgs materiāls-kopā trīs slāņi: mīkstas virsmas vilnas, papildināšanas un siltuma izolācijas grunts alumīnija pārklājums, izturīgs un asaru izturīgs.

➤ Ūdens un smiltis nebūs palikt līme-mūsu piknika sega bija izgatavoti no augstas kvalitātes vilnas, par izcilu maigumu un labu aizsardzību pret vēsākas virsmas alumīnija pārklājumu izolācijas starplika un komforts ievērojami uzlabojusies.

➤ Ērti veikt-labas saliekams, izmēri salocīta sega ir tikai 43x31x12 cm.un sver tikai 1 kg, ar rokturi atstāj jūs sajūta laba transporta.

➤ Negabarīta-ar XLL piknika sega ir ar izmēru 200x300 cm, 4-6 cilvēki var ērti gulēt uz tā.Cilvēks ir pilnīgi apmierināti par to, ir arī liels cilvēks var, viņa rokas un kājas, bezmaksas stiept

➤ Plašu izmantošanu-piknika sega ir ne tikai par pikniku, bet arī uz pludmali, grila puses vai kempinga.Turklāt, jūs varat jūs varat sauļoties vai mājas lietošanai, kā klucis, vai arī kā auto aizsardzības segu, lai jūsu suns auto, ko veic, lai saglabātu jūsu automašīnas tīras un sausas

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums