Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

LEMONWALD Portatīvo Nagu laka Skaidrs Organizators 48 Pudeles, Dubultā Sānu un Bloķēšanas Vāki Gēla poļu Uzglabāšanas Turētājs (Balts)

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€27.37 €42.12

Sku: w1307
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : poli gelu nagu komplekts, ceļojumu nagu gadījumā, Gēla Nagu Laka, manikīra komplekts vienreizējās lietošanas
  • Kategorijas: Nagu Art & Instrumenti

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Zīmola Nosaukums: lemonwald
  • Krāsa: 3 Krāsas
  • Vienuma Tips: Set & Komplekts
  • Materiāls: Plastmasas
  • Veids: 48 pudeles

Produkta apraksts

CAURSPĪDĪGS DIZAINS:Skaidru nagu laka organizators var nodrošina jūs ar labu skatienu, kādu krāsu un marku jums ir nepieciešams, starp spodrināšanas tā organizators.Tas ir arī ideāls putekļu bezmaksas konteiners, kas paredzēts nagu laka.

SAGLABĀT JŪSU VIETA:compact nagu laka organizators var saglabāt 48 gab nagu laka redzami pieejamu un sakārtotu.To var novietot uz jūsu counter top, vai garderobists horizontāli vai uprightly, padarot savu counter kārtīgāks ar vairāk vietas.

REGULĒJAMS SADALĪTĀJI:Abas nagu uzglabāšanas aprīkot ar regulējamu dalītāju, ideāli pielāgot ilgāku un īsāku pudeles, pat citu nagu piederumi, piemēram, nagu suka un clipper utt.Tas ir ērti, lai organizētu visu savu nagu lakas.

Dubultsienas ATVĒRTS:Slēgmehānismi droši uz abām pusēm,un jums nav jāuztraucas par šo situāciju, ka slēdzenes uz abām pusēm būs jāatlaiž.Gan priekšpusē, gan aizmugurē pusēs gadījumā var atvērt kas heip jūs ātri atradīsiet nagu laka, ko jūs vēlaties.

UNIVERSĀLĀ NAGU laka ORGANIZATORS:intervālu nagu laka kaste var tikt precizēta, un to var izmantot, lai uzglabātu dažādu marku nagu laka un nagu rīki.Turklāt, to var izmantot arī, lai uzglabātu dažādas sīkas detaļas.Roktura augšpusē ļauj jums viegli veikt to.

Atsauksmes

Kad jūs saņemtu preces, ja jums ir apmierināti ar mūsu precēm un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznēm atsauksmes.

Jūsu iedrošinājumu, padarīs mūs darīt labāk par jums.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs esam godīgi un atbildīgi pārdevēji, Mēs to atrisinātu, ar jums pirmo reizi.

Slikti pārskatīšana nevar atrisināt problēmu,Lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums apmierinošu risinājumu.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums