Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

A6 Naudu Budžeta Plānotājs Saistvielu Ar Rāvējslēdzēju Aplokšņu Naudas Aploksnes Par Budžeta Naudu Organizators Naudas Budžetā Finanšu Kūlīšu

5
- 1 Klientu Atsauksmes

€0.38 €0.67

Sku: w1651
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : naudu budžeta plānotājs kūlīšu, naudu budžeta kūlīšu, budžeta kūlīšu, Piezīmjdatoriem, kancelejas preces, plānotājs
  • Kategorijas: Biroju Un Skolas Piederumi

Produkta Informācija

  • Zīmola Nosaukums: JESJELIU
  • 5: Nomaināmās Grāmatiņa
  • 3: Naudas Budžets
  • 2: saistviela plānotājs
  • 1: saistviela budžets
  • 4: naudas organizators
  • 6: A6 Iespiests Krāsains
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Modeļa Numurs: A6E3K

Produkta apraksts

A6 Naudu Budžeta Plānotājs Saistvielu Ar Rāvējslēdzēju Aplokšņu Naudas Aploksnes Par Budžeta Naudu Organizators Naudas Budžetā Finanšu Kūlīšu

Funkcijas:

1. Augstas Quanlity : Mūsu grāmatiņa saistviela ir izgatavota no premium PU ādas, kas aizsargā jūsu privātumu labāk nekā skaidrs, plastmasas ietilpst saistvielu.Ērta un sakārtota noliktavās, pases, kvītis, biļetes un kartiņas, kā arī pildspalvu cilpas turēt pildspalvas vietā.

2. A6 Naudas Aploksnes, papīra tāfele: Palīdz jums budžets un pārvaldīt jūsu finanses ar vieglumu.Designed ar 6 pre-caurumiem, A6 Grāmatiņa nomaināmās Saistvielu, kas der perfekti uz standarta A6 nomaināmās saistvielu ieliktņiem.Ietver 1 pildspalvas turētājs, 2 atmiņas kartes slots dual naudas kabatās un stabilu snap slēgšanas, lai nodrošinātu slēgšanu.

3. Universāls uzglabāšana: 6-gredzenu grāmatiņa saistvielu ar 12pcs A6 caurspīdīgs zippered saistvielu kabatas ideāls, lai uzglabātu rēķinus, rēķinus, naudas, kuponi, kartes, zīmogi, vizītkartes, kredītkartes un vairāk.Turklāt, tas nāk ar 12pcs budžeta kārtis, 4 lapas angļu pastas, 1 lapa, krāsaina uzlīme, 1pc rožu krāsas lodīšu pildspalvu.

4. 12pcs A6 skaidrs, saistvielu kabatas: Izgatavots no PVC materiāla, ar saistvielu kabatas ir mīksts, asaru izturīgs un ūdens izturīgs.Caurspīdīgs materiāls nodrošina skaidru skatu ātrai identifikācijai.Rāvējslēdzējs slēgšana ir drošāka par vienumiem.

5. Ideāls mājas, biroja, konferenču, skolas, izmantot un ceļošanas kā failu pārvaldnieks.

6. Viegli darboties: nospiediet abos galos, lai atvērtu gredzenu, lai pievienotu vai noņemtu saistvielu kabatā, pēc tam nospiediet ripu, lai aizvērtu.Ērts, lai jūs varētu pielāgot savu saistvielu.

Specifikācijas:

Materiāls: PU + Metāla + PVC

Modelis: margrietiņas, ķēdes, tauriņi, ziedi, leopards drukāt, zelta diegi marmora

Izmērs: 19*12,3 cm

opp iepakojuma izmērs: 130*190*35mm

Iepakojuma Saturs:

1pc 6-gredzenu saistvielu grāmatiņa

12pcs caurspīdīgs rāvējslēdzēju saistvielu soma

12pcs budžets kartes

4 lapas angļu ielīmējiet

1 lapa, krāsaina uzlīme

1pc rožu lodīšu pildspalvu

Atsauksmes

1 Pārskatīt šo produktu
  • img
    Anonymous - 2022-10-05
    5

    Jauka dienasgrāmata un laba kvalitāte.

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums