Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

JAUNS DIY 5mm 5 Metri Dubultā Krāsu Gradācijas Jumta Virves Septiņu Galveno Polipropilēna Virves Laivas

5.00
- 0 Klientu Atsauksmes

€1.47 €2.10

Sku: w25600
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : macrame dekori, austi, soma dyneema, taktiskā veste izdzīvošanas, izlices zvejas virves, 10 ādas virvi, kokvilnas diegu 5mm mix, balenciaa vintage kurpes, jeely dyneema virvi, macrame vadu 4-3mm, parashute jakas bērniem
  • Kategorijas: Apģērbu Šūšana & Audums

Produkta Informācija

  • Diametrs: 5mm
  • Garums: 5 yards
  • Forma: Kārta
  • Materiāls: 100% Poliesters
  • Izmantošana: Somas, Apģērbs, Mājas Tekstila, Apavi
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Technics: Pītā

Produkta apraksts

Materiāls: Polipropilēna

Stils: Septiņi Serdeņi

Biezums: 5 mm

Iepakojums: 5 Metri

Lietošana: jomā likvidācijas līdzeklis, rokturi, nūju rokturi, asti virvi, divas-šarnīrs stick piesaistes virvi, slingshot bow iesaiņošanas virves, lauka teltī, sasietas virves, utt.

Mūsu ražotne atrodas Yiwu, Zhejiang, kas pazīstams kā "Preču Paradīze Pircējiem".

Pašlaik,stingri Ievērojot biznesa filozofija "klientu vispirms, kalti priekšu" un principu "klientu vispirms", mēs nodrošinām mūsu klientus ar kvalitatīviem pakalpojumiem,

Superior Kvalitāti un Samērīgu Cenu, ir mūsu galvenās priekšrocības, padarot mūsu produktu konkurētspēju starptautiskajā tirgū.

Mēs ļoti jārūpējas, jo iepakošanas katru sīkumu, lai nodrošinātu drošu pārvadāšanu, lai jūs .Tāpēc, lūdzu, pārbaudiet iepakojuma, pirms jūs pierakstīties, lai to saņemtu, ja tas ir bojāts vai bojāta, jūs varat veikt ierakstu ar pārvadātāju.Tajā pašā laikā, varat uzņemt fotoattēlu un nosūtīt mums, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs tajā pirmo reizi.

kontinentālās.LŪDZU, ESIET PACIETĪGI!Mēs parasti piedāvā standarta international airmail.To var izdarīt par 10 līdz 25 darba dienu laikā par piegādi.Ja jums ir kādi jautājumi vai jebkuru īpašu lūgumu, darīt to, lūdzu, sazinieties ar mums.mēs atbildēsim 24 stundu laikā, ņemot vērā laika starpība starp mums.

Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci jebkura iemesla dēļ, to var atgriezt sākotnējā stāvoklī nedēļas laikā pēc pieteikuma saņemšanas.mēs nosūtīsim jums pilnu atmaksu kopā ar kuģniecības izmaksas tiklīdz mēs saņemtu objektu.Bet pircējam ir paredzēts, lai samaksātu par atgriešanos piegāde.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums atbildēsim 12 stundu laikā.

Paldies par jūsu apmeklējuma

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums