Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Iepirkumu Soma Ar Riteņiem Pārtikas Soma Ar Riteņiem Un Salokāma Iepirkumu Grozs Liela Kapacitāte Saliekami Ratiņi Ar Ļoti Lielām Pārtikas

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€5.02 €12.53

Sku: w32586
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : pārtikas soma, iepirkumu grozs, iepirkumu grozs par pārtikas, soma ar riteņiem, riteņu soma, iepirkumu somas ar riteņiem
  • Kategorijas: Mājas Atmiņa Un Organizācija

Produkta Informācija

  • Materiāls: Audums
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

Produkta Apraksts:

1. Salokāma iepirkumu soma, kas izgatavoti no augstas kvalitātes oxford auduma un augstas kvalitātes pilnu dizains, roku siksnas un salokāma riteņiem.Tas ir pietiekami spēcīga.Tas ir multi-funkcionāla soma.Tas ietaupa fiziskais.Ja jums nav nepieciešams, jūs varat likt to saloka un saglabājiet to skapī.

2. Atkārtoti un praktisks, saliekams iepirkšanās tote soma, kas var notikt, bet var arī ērti izmantot lielveikali vai ikdienas iepirkšanās atkārtoti iepirkumu grozā.Likts uz jūsu pleciem vai vilkt smagus priekšmetus, lai iet!Lielas jaudas dažādi soma var turēt daudz lietas, tostarp galonu piena un daudz augļu un citu smagu priekšmetu.

3. Salokāma riteņiem, lai jūs, lai pārslēgtos starp pleca soma, vai paplašināt pilna izmēra iepirkumu grozs.Izbīdes, tā stāvēt par savu.Apakšā ir PP plāksne ar salokāms riteņu un slēgta pogu, kas ir pietiekami spēcīga un Stingra.Kad nepieciešams, vienkārši atveriet rāvējslēdzēju par bagāžas un iepirkumu maisu stiept,.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: 2 1 Salokāma Iepirkumu Grozs

Materiāls: audums + fiberboard

Izmērs: nesalocītā veidā izmērs ( aptuveni 28*18*47cm/ 0.92*0.59*1.54 gadā )

salocīts izmērs (aptuveni 28*18*4cm/ 0.92*0.59*0.13 gadā )

Iepakojuma Saraksts:

1. * 2 1 Salokāma Iepirkumu Grozs

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums