Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Ātru Remontu, Auto Aizmugurējā Loga Defogger Repair Kit Saskrāpēts Logu Fix Šķelto Defroster Sildītāja Universālā Sudraba Remonts Savienojums

5
- 1 Klientu Atsauksmes

€2.79 €3.99

Sku: w3624
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : ātru remontu, auto aizmugurējā loga defogger repair kit, defogger, lukturu policarbonate, sildītājs, window defogger
  • Kategorijas: Logu Remonts

Produkta Informācija

  • Materiāla Tips: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Vienuma Tips: logu tīrīšana
  • Īpašas Pazīmes: 4324

Produkta apraksts

Ātru Remontu, Auto Aizmugurējā Loga Defogger Repair Kit Saskrāpēts Logu Fix Šķelto Defroster Sildītāja Universālā Sudraba Remonts Savienojums

Apraksts:

Aizmugurējā stikla spoguļi defogger repair kit ir paredzēti, lai labotu skrāpēta vai bojāta aizmugurējā loga defogger režģa līnijām.Virsmām, lai ievērotu ir gluda un līdzena.Remontu var veikt ideālā temperatūrā no 10°C līdz 24°C. Tas nodrošina zemu izmaksu, augstas kvalitātes remonts bojātas aizmugurējā loga defogger tīkli un cilnēm.

Funkcijas:

*1. Izmanto, lai remonts skrāpēta vai bojāta aizmugurējā loga defogger režģa līnijām.

*2. Veikt pastāvīgu, neredzams remonts.

*3. Noteikt ātri un viegli ar lētu.

*4. Līme ir speciāli izstrādāti, lai vadīt elektrību.

*5. Izpildiet norādījumus, viegli pa solim.

Instrukcija:

*1. posms. Noteikt, kura tīkla līnija ir bojāta, un, ja remonts ir jāveic, izslēdziet aizmugures defogger.Tīra virsmas ar stikla audumu.

*Step2. Uzmanīgi novietojiet maskēšanas lentes pār šķelto jomā tīklam.Pārliecinieties, lai saskaņotu abus galus lauzta līnija ar maskēšanas lentes.Pārliecinieties, ka tur ir laba blīve starp logu un maskas lentes.Nospiediet maskēšanas lentes pret stikla un pārliecinieties, ka visi gaisa burbuļi ir noņemts.

*3. posms. Pieteikties sudraba remonts savienojums pār augšpusē maskēšanas lentes ar vates tamponiem.Lai izvairītos no cieta materiāla, paliek apakšā vai sānos pudeles, Samaisa sudraba remonts savienojums ar kokvilnas tamponu pirms lietošanas.

*4. solis. Lietojiet plastmasas skrāpi padarīt virsmu gludu un līdzenu.Pārliecinieties, ka sudraba remonts savienojums pārklājas ar abiem galiem lauzta līnija.Paskaties pa logu no iekšpuses, tur nav jābūt gaiši parādot caur remontēt jomā.Ja gaismas izrādes ar, piemērot citu mētelis remonts maisījumu.

*5. posms. Noņemt maskas lentes nekavējoties.

*6. posms. Pēc izņemšanas maskēšanas lentes, sausā sudraba remonts maisījumu. A)Konservēšana 15-20mins, ja ļaujiet sauss, protams. (B)Izārstēt 2-5mins ja Sauss ar matu žāvētāju.

*7. solis. Tīru papildu sudraba remonts savienojums uz stikla ar alkohola prep-pad.Jāgaida 24 stundas, pirms pagrieziena uz defogger.

Komplektā Ietilpst:

1 x Sudraba Remonts Savienojums(2 ml)

1 x Maskēšanas Lentes

1 x Tīru Drāniņu

1 x Kokvilnas Tamponu

1 x Alkohola Prep-Pad

1 x Plastmasas Skrāpi

1 x Instrukcija

Paldies par jūsu uzmanību, Mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Atsauksmes

1 Pārskatīt šo produktu
  • img
    Anonymous - 2022-10-24
    5

    lieliski.. pats, kā aprakstīts.

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums