Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

OBD2 HUD GPS Spidometra Rādītājs Monitora Galvu uz Augšu Ciparu LCD Displejs Auto Skeneris, borta Dators Accelorator Turbo Bremžu Tests

5.00
- 0 Klientu Atsauksmes

€83.50 €104.37

Sku: w4773
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : inverter obd2, aun lcd displejs, obd2 opel ekrāns, camara hud, undefined bikses, cr10 karšu lasītājs, liels 3d skeneris, gps spidometrs vienkārši, zīda auto, visi dators
  • Kategorijas: Auto Elektronika Aksesuāri

Produkta Informācija

  • Zīmola Nosaukums: Ai AUTO JAUTRI
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

Funkcijas:

1. Jaunā HUD 2021. gadā, tā ir pirmā HUD ar 3 ultra-liels LCD ekrānu tirgū, un parādītu datus var pielāgot brīvi.Apkārtējo dizaina trauksmes atmosfēru gaismas, vidū apaļa ekrāna kadru ātruma signālu, utt.tiek parādīts sarkans un sāk mirgot.

2. Dual Instalācijas Risinājums: Neatkarīga uzstādīšanai uz paneļa, vai otrādi uz vējstikla.Dual chipset: GPS ir piemērota visām automašīnām, OBD2 ir piemērots parasto automašīnām ar OBD chipset un atvērtu protocol.By ceļu, ierīce atbalsta jaunināšana, izmantojot USB, lūdzu, sazinieties ar mums, lai vienmēr meklē jaunāko programmatūru.

3. Smart OBD Mērītājs: Ātrums, dzesēšanas šķidrumu, eļļas temperatūru un spiedienu, spriegums, degvielas patēriņu un degvielas līmenis, APGR. / min., nobraukumu un odometrs, pulkstenis, ieplūdes spiediena, gaisa-degvielas attiecība, turbo spiediena, paātrinājuma tests, bremžu Pārbaude, bremžu defekta kodu.Signalizācija: ātruma pārsniegšanu signalizācijas, augstas ūdens temperatūras trauksme, zema spiediena signāls, dzinēja atteices signāla, skaidrs, kļūdas kods, bezmaksas pārslēgšanās starp km un km, KM/H un MPH, Celsija un Fārenheita, PSI un KPA/bar.

4. Vispārīgi GPS Spidometrs: Ja OBD2, nevar izmantot savu auto, lūdzu, pārslēgties uz GPS darba režīmā, tas var displejs: ātrums, pulkstenis, augstuma, kompass, braukšanas laiku, augstumu un garumu, vienvirziena nobraukumu, spriegums, paātrinājuma Tests, bremžu pārbaude un ātruma signālu.

5. Līdz 10 Hz atsvaidzes frekvence, nebūs vrg kavēšanās, vairāk nekā 100 veidu datus var parādīt, un to var izmantot, lai visas automašīnas, transportlīdzekļu un kravas automobiļu tirgū.

Specifikācijas:

Nosaukums: HUD Displejs

Materiāls: ABS, PC

Izmērs: aptuveni 17.8cmx8.1cmx7.7cm / 7.01inx3.19inx3.03in

Montāžas metodes: 2 (instalēt uz centra konsoli, vai iesūkšanas uz vējstikla),

Liels LCD ekrāni: 3

Atbalsts operētājsistēma: OBD2 un GPS (Uz OBD2 un GPS dual sistēmu var izmantot arī kopā)

To var izmantot visas automašīnas, transportlīdzekļu un kravas automobiļu tirgū.

Signalizācijas funkcijas: turbīnas spiediena trauksmes, izplūdes gāzu temperatūru, signalizācija, eļļas temperatūra, signalizācija, eļļas spiediena signāls, degvielas spiediena signalizācija, utt.

OBD2 režīmā: parādīt vairāk nekā 100 datu plūsmas, tostarp ātruma, rotācijas ātrums, ūdens temperatūra, spriegums, degvielas patēriņš utt.GPS režīmā arī ir daudzas funkcijas, piemēram, ātrumu, garumu, satelītu skaits, pulkstenis, viena maršruta attālumu utt.

Iepakojuma Saraksts:

1 x Uzņēmējas

1 x OBD2 Kabeli

1 x Āķi un cilpas

1 x angļu Lietotāja Rokasgrāmata

1 x Montāžas Instruments

Piezīme:

1. Starpības dēļ apgaismojuma un ekrāna uzstādījumus, krāsu preci var nedaudz atšķirties no attēlā.Sakarā ar dažādu manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet nelielas izmēru pielaides.

2. Savienojumu caur OBD kabeli, kad tas ir saderīgs ar jūsu auto, OBDii dati tiks parādīts, ja tas nav saderīgs ar jūsu auto, lūdzu, pārslēgties uz GPS darba režīmā.Ar OBDii darba režīmā apkopo datus no automašīnas dzinēju.Tas ir piemērojams tikai uz parastiem automobiļiem, kas ražoti pēc 2004. gada, un nevis, lai lielākā daļa hibrīda auto, dīzeļa automašīnām, pikaps kravas automašīnas, kravas automašīnas, RVs, utt.GPS strādā režīmā apkopo datus no satelītiem, un varu strādāt par visiem transportlīdzekļiem.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums