Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

3pcs Automātiskās Laistīšanas drippers jau Ierīces, Sistēmas Regulēšana Pilienveida Apūdeņošana, Augu Ūdens Padeves Iekštelpu Trauki Pudele

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€3.97

Sku: w5361
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : dārza automātiskās gaismas, sistēma darbojas automātiski, aerācija, plastmasas pudeles, sensori, automātiskā laistīšanas, bresser automātiskās laistīšanas, plastmasas pudelītē pudelītes, plastmasas ūdens dušu augu, apaļas plastmasas amatniecības pudeles, puķu podi iekštelpu laistīšanas, sistēmas regui automātiski
  • Kategorijas: Laistīšanas Un Apūdeņošanas

Produkta Informācija

  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Veids: Laistīšanas Komplekti
  • Modeļa Numurs: NGU101

Produkta apraksts

Priekšrocības automātiskās laistīšanas:

1. Huaer klusi piebilst, apstādījumu un vitalitāti, lai mūsu ģimene, un mēs vēlamies, lai dotu tai turpināt dzīvi.Tas būs vairāk pateicīga par mums cilvēkiem.

2. Bieži vien mēs tos ignorēt, ja mēs esam aizņemti, vai rūpēties par tām ilgu laiku, kad mēs ejam ārā, tad šis produkts palīdzēs rūpēties par tiem.

3. Šis produkts var palīdzēt mums rūpēties par ziediem un pilnīgi bez mums no rokas puķu laistīšanai.

4. Cilvēce ir iegājusi ept augsto tehnoloģiju pilnīgu automatizāciju, tāpēc mūsu iemīļotie ziedi arī ir nepieciešams, lai iestātos šajā laikmetā!

Detalizēts apraksts

Nosaukums: Automātiskās puķu laistīšanas ierīces

materiāls: plastmasa

Izmērs: 4.4*16cm

Darbības joma: ziedu dārzkopība, augu laistīšana

Piezīme: izmērs tiek mērīts ar roku, būs kļūdu, lūdzu, saprast,

Funkcijas:

1.Plūsmas kontroles dizainparaugu, augu laistīšanas ierīces ar kontroles vārsts, kas kontrolē kritums likme ir 0~60S/1 piliens, lēni atbrīvot piliens uz 1-15 dienām, plūsmas kontroli, jūs varat aiziet no lielā uz mazo, nav bīstami urbšanas vai problēmām, tikai labais pudeli.

2. Viegli lietot, bez apgrūtinoša uzstādīšanas, viss, kas jums nepieciešams, ir, lai urbt pudeles apakšā vai samazināt to.

3. tiesības daudzumu ūdens, lai nodrošinātu ūdens daudz dažādi augi un ziedi, nekļūs par augu slepkava, ne arī tas būs pārāk maz vai pārāk daudz ūdens.

4. Izmantojot slēdzi, lai kontrolētu ūdens plūsmu, plūsmas ātrums var manuāli kontrolēta, lai nodrošinātu nepieciešamo

ūdens daudzumu.

5. Izbaudiet jūsu brīvdienas ar savu ģimeni.Tas var ūdens augu jūsu dārzeņu, iekštelpu un āra dārzi, ūdens augi, katru dienu, podos, mājas augi, garšaugi, dārza augi, piekārtiem grozi, rakstāmgalds, baseiniem, piekārtiem augiem, mazie koki, krūmi.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums