Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Paroles Tērauda Slēdzeni Bike Lock Kalnu Velosipēds Tērauda Drošības Kabeļa Slēdzene Anti Theft Velosipēdu Slēdzene ar Sēdekļa Stiprinājumi

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€8.45 €12.99

Sku: w53824
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : violeta slēdzeni, kā stiprinājums projektoram, durvju slēdzenes, elektriskās wi fi, bezmaksas velosipēdu slēdzene, fiido slēdzeni, velosipēds sakausējuma tautas mount, slēdzeni ritms, bt slēdzeni, auto telefona turētājs dzīvnieku dizains, vivo y19 / velosipēdu tālruņa turētājs
  • Kategorijas: velosipēdu aksesuāri

Produkta Informācija

  • Materiāls: Tērauda
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Kodētā atslēga izmēra: 10*1000mm
  • Veids: Cable Lock
  • Krāsa: Melns
  • taustiņu bloķēšanas izmēra: 12*1200mm

Produkta apraksts

Specifikācija: Materiāls: Silikona & Metāls Krāsa: Melna Izmērs: D10 * L1000mm Svars: Apm.270g Funkcijas: 1.Sakausējuma izgatavots slēdzenes galvu, pretkorozijas, pretrūsēšanas, anti-novecošanās un izturīgs, ilgi lietot. 2. Silikona izgatavotas vāciņu,laba touch sajūta,ūdensizturīgs,izturība netīrumus,mīkstas, izturīgas, colorfast un izturīgs pret galēju temperatūras. 3. Koda atslēga dizains, ļauj apgūstot ar neviens taustiņš, un ievērojami uzlabo drošības koeficientu, kas nav taustiņu bloķēšanas. 4. Piemērots daudzi izmanto, velosipēdu, motociklu, vārti, utt.

Kas ir kastē ? 1* Cable Lock ( pa kreisi ) 1* Montāžas Leņķis ( pa labi ) 1* Lietotāja ievads.

Par kabeļus. 1. Aizsargāt savu velosipēdu, ATV vai citas vērtslietas pret zādzību.

2. Aizsardzības pārklājums palīdz novērst skrāpējumiem un elastīgu pītā tērauda kabelis spēcīgu samazināt pretestību.

3. 4-ciparu kombinācija, kas ļauj 10,000 iespējas.Padarot šo bloķēšana gandrīz neiespējami uzlauzt.

Iestatīt savu kombināciju ar spēcīgu un sarežģītu mehānismu.

Labu Sniegumu Kabelis : Elastīgs tērauda troses spēcīga samazināt pretestību un PVC pārklājumiem palīdz novērst skrāpējumiem un saglabāt izturīgāks.

Par Montāžas Kronšteins ir Viegli Uzstādīt, Kopā: 4 ciparu kombinācija, bloķēšanas mehānismu, lai keyless ērtības ar bezmaksas montāžas leņķis vieglai transportēšanai. (Montāžas kronšteins ir piemērots velosipēds caurules vai drošības pēc diametrs ir 1" un nav vairāk nekā, pievelciet skrūves), Universāls: Ideāli piemērots velosipēdiem, skrituļdēļiem, vārti & žogi, restes & pļāvēji, sporta inventāra, instrumentu kastes & kāpnes.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums