Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

2GAB Izlietnes Sietiņš Plug Virtuves Izlietnes, Atkritumu Sietiņš Plug Nerūsējošā Tērauda Sietiņš Plug Virtuves/Vannas istabas AK Izlietnes 79/84mm

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€8.92 €11.74

Sku: w57503
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : rosegold vannas istabas izlietnes, matēts vannas istabas izlietnes, īpašas vannas istabas izlietnes, bakala vannas istabas izlietnes, vannas istabas izlietne muslugu, hids vannas istabas izlietnes, kabīņu vannas istabas izlietnes, pelējums vannas istabas izlietnes, vannas istabas izlietne, black, mājās vannas istabas izlietnes
  • Kategorijas: Mājas & Dārzs

Produkta Informācija

  • Materiāls: Nerūsējošā Tērauda

Produkta apraksts

Apraksts:

Kopējo lielumu lielākā daļa Amerikāņu/angļu izlietnes: Šī virtuves izlietne filtrs plug ir ārējais diametrs 79/84 mm un gumijas izmērs 53 mm.Pirms pasūtījuma, lūdzu, pārliecinieties, diametrs izlietnes filtrs kontaktdakšu un tās gumijas gredzenu ir tas pats, kā pirms tam!

Var tikt izmantots kā filtrs un kontaktdakšu: Šī izlietne filtrs spraudni var izmantot gan kā izlietni, kontaktdakšu un filtru.Nospiediet pogu uz leju, lai piepildītu izlietni, paceliet to uz augšu mazliet, lai drenāžas ūdens un savākt visas ūdens.

Jaunināt 1: jaunākie izlietne filtrs ir 20 mazāka izmēra drenāžas caurumi (citi parasti ir 18 lielākiem caurumiņiem), lai ātri drenāžas bet savākt nelielu daudzumu atkritumu.

Jaunināt 2: atjaunināto gumijas blīve ir mīkstāku, izturīgāku un nevar viegli deformēties; papildu nerūsējošā tērauda starplikām tiek pievienoti saskaņā ar gumijas zīmogu, lai nodrošinātu labāku ūdens uzglabāšanas izpildi, filtrs, sveces.

Jaunināšanas 3: filtra plug sver 60g.Tāpēc, ka tā izmanto labāku nerūsējošā tērauda, tā ir divreiz tik smags kā citi vai vecākām versijām.

Saraksts:

1*2gab izlietne filtrs

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums