Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

KINEKT Apturēšanu Cilmes apturēšanu sēdekļa Velosipēdi, amortizācijas Velosipēda Stūres Ceļu, sr suntour cane creek thudbuster

3
- 2 Klientu Atsauksmes

€60.12

Sku: w6215
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : amortizācijas velosipēds, cilmes šoka absorbējošo, redshift, bmx hadle bāri oglekļa, reduktoru, Velosipēdu Cilmes
  • Kategorijas: velosipēdu daļām

Produkta Informācija

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Alumīnija sakausējuma

Produkta apraksts

Modelis 2------------------------------------------------ Trieciena Apturēšana Sēdekļa

Braukt Tālāk, Ātrāk un ērtāk - Velosipēds Apturēšanu Seatposts ir ideāls jauninājums elektriskie, grants, hybrid (hibrīds), vai ceļu bikes.Ērtāk seglos nozīmē, ka jūs varat braukt ilgāk, iet ātrāk un uzturēt kontroli pat roughest reljefu.

Mazināt triecienu un vibrācijas līdz pat 60%! – Atvadīties sāpes gūžas un iekaisis braucieni un teikt hello uz lielāku kontroli, lielāku uzticību un super vienmērīgu ride!Patentu līdz velosipēdu apturēšanu sēdekļa samazina ietekmi triecieniem, vibrāciju un ceļu dungot līdz 60%!

Samazināt nogurumu un palielināt efektivitāti - Pietura izšķērdēt enerģiju, pārtraucot jūsu ķermeņa, lai absorbētu triecienus un vibrācijas.Šo amortizācijas velosipēda sēdekļa ļauj jums palikt uz seglu, un palikt pedaled pat vissmagākajos reljefu.Konsekventa jauda piegādi un samazina nogurumu ļauj iet ātrāk un ātrāk uz velosipēda jums jau ir.

35mm Regulējams Piekares gājiens – velosipēdu šoks pēc funkcijas 35mm ultra-atsaucīgi, regulējams piekares gājiens.Optimizēts četru joslu pārvads nodrošina, ka jūsu seglu leņķis joprojām konsekventi visā ceļojumu klāstu.Noregulējiet preload un pavasara likmi, lai atrastu jūsu ideāls iestatījumu un atbilst sēdekļa, lai jūsu vēlamo izjādes stilā.

VIEGLI UZSTĀDĪT & APKOPE - Standarta 27.2 mm x 350mm izmēri padara šo triecienu sēdekļa var novietot uz visām mūsdienu velosipēdu un instalēt minūtes (svilpe var izmantot velosipēdus ar lielāku sēdekļus)

【KOMFORTU KUSTĪBĀ] aicina - Iepazīsimies ar Revolucionāro Stublāju, kas ir paredzēti, lai samazinātu roku, plaukstas un pleci diskomfortu.Regulējams, kompaktais un būvēts, lai pēdējā.Ievērojami samazina augstas frekvences vibrācijas sajust caur stūres sakarā ar nevienmērīgu reljefu.

【THREADLESS AUSTIŅAS] aicina - Kinekt Kāti ir paredzēti darbam ar threadless austiņas tikai.Ja jūsu velosipēds ir Spalva-tipa austiņas, jums būs nepieciešams iegādāties Spalva uz Threadless adapteri.Tie ir pieejami internetā.Saderīgs ar plašu stūres (blīves varbūt vajadzīgas dažas stieņi) - standarta tiek 31.8 mm.

【STUBLĀJU GARUMA] aicina - izvēlēties savu stumbra garumu, izmērīt savu pašreizējo cilmes milimetros, no vidus stūres vidū top tube.Izvēlēties Kinekt Kāta garums, kas ir vistuvāk jūsu currect viens.Pieejami 90, 100, 105 mm un 120 mm.

【KĀTA LEŅĶIS] aicina - Kinekt Kāti ir pieejami divu pieaug.Mūsu 7 grādu cilmes piedāvā vairāk veiktspējas braukšanas pozīcija.Mūsu 30 grādu kāts nodrošina lielāku stāvus, atviegloti atrašanās vietu, kas ir ideāli piemērots e-bikes. 7 grādu pieejams 90mm, 105 mm un 120 mm. 30 grādu pieejams 100mm tikai.

【IEKĻAUTS] aicina - Jūsu Kinekt Cilmes nāk ar 3 maināmām atsperēm, lai jūs varētu "uzgriezt" jūsu balstiekārta (Mīksts, Vidēji, un Sabiedrība).Kinekt Kāti ir spēcīgs un izturīgs, un tie prasa maz, lai bez apkopes citu, nekā turēt to tīru.

2. modelis Seat post

Atsauksmes

2 Pārskatīt šo produktu
  • img
    Anonymous - 2022-11-02
    5

    Ļoti ātri. Viss ir ideāli. Paldies

  • img
    Anonymous - 2022-08-14
    1

    Un tāds bija sakņojas tikai vienu dienu Multi-Funkciju, gaismas un seglu uz sapratu, mūsdienu taillight pameta met oh Sākotnējā tik vājas veselības Nickle četrām galvenajām Kompensāciju, kas jums ir nepieciešams

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums