Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Kaķis var piestiprināt pie Sienas, Mēbeles Komplekts Guļamtīkls Izturīgs Sienas Kaķis Pet Kitten Wall Shelf Set Kaķi Guļ Spēlē, Kāpelēt Mājas Dekoru

5
- 1 Klientu Atsauksmes

€5.54 €13.52

Sku: w6432
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : mēbeles komplekts guļamtīkls, spēle, kas no džutas, guļamtīkls koka, kaķis tilta kāpšanas komplekts, guļamtīkls kāpnes, kaķis plaukta guļamtīkls
  • Kategorijas: Kaķis Piederumi

Produkta Informācija

  • CN: Ķīna
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Nē. Līmeņu: Vienā Slānī
  • Vienuma Tips: Nesaskrāpē Spilventiņi
  • Materiāls: citi
  • Veids: kaķi

Produkta apraksts

Aizzīmju Punktiem:

1、Izmantot Rīks: Mūsu piestiprināt pie sienas, kaķis mēbeles arī tur kaķi aktīvs, var izmantot rīku, un palikt veseliem.Var piestiprināt to augstu perfektu skatā.

2、Viegli Uzstādīt: Šīs sienas piestiprināms kaķis guļamtīkls ir viegli uzstādīt, un nāk ar rīkiem, kas nepieciešami, lai to instalētu.Tas var tikt uzstādīts uz sienas, un to var atbalstīt liels kaķis vai divi kaķēni spēlē.

3、Droša Konstrukcija: Šis sienas piestiprināms kaķis mēbeles ir drošas, izturīgas džutas virves aptver visu cat plaukts, padarot to viegli, lai kaķi rāpot.Tas ir ļoti populārs ar kaķēniem.

4、Multifunkcionāla: Mūsu piestiprināt pie sienas, kaķis guļamtīkls ir lieliska dāvanu izvēle jūsu jauks kaķis, nodrošinot to ar perfektu vieta, kur gulēt, utt.Viņi būs ļoti priecīgi saņemt šo dāvanu.

5、Mājas Apdarei: Mūsu piestiprināt pie sienas, kaķis mēbeles nav tikai rotaļlieta kaķiem, tas var arī būt ļoti labs apdares kad uzstādītas mājās.Radīt dažādas sajūta, lai jūsu mājās.

Apraksts:

Mūsu piestiprināt pie sienas, kaķis mēbeles arī saglabā savu kaķi veselīgu un aktīvu, ideāli piemērots jūsu kaķis īstenot savu veiklību.To var uzstādīt pie loga un kaķis būs iegūt labu skatu.Mūsu piestiprināt pie sienas, kaķis mēbeles ir piemērotas viena liela kaķu un divi kaķēni.To var uzstādīt viegli bez steigas, un ir ļoti ērti.Tas ir pārklāts ar džutas virvju, kas ir ļoti droši izmantot, un jūs varat ļaut jūsu kaķis kāpt ar pārliecību.Tā nav tikai rotaļlieta kaķiem, tas var arī būt ļoti labs apdares kad uzstādītas mājās.

Specifikācija:

Produkta Nosaukums: pie Sienas Kaķis Guļamtīkls

Galvenais Materiāls: koks

Tipa kaķis seja: 39*31.5*30.4 CM

B Tipa kaķis seja: 39*24*30.4 CM

Kaķis kāpnēm: 34.5*28.8*21CM

Kaķis nesaskrāpē pastu: 12*12*22.2 CM

Guļamtīkls: 39*19*30.4 CM

Pedālis: 39*29CM

Iepakojuma Saraksts:

1*pie Sienas Kaķis Guļamtīkls

Atsauksmes

1 Pārskatīt šo produktu
  • img
    Anonymous - 2022-07-29
    5

    Super labi iepakota atbilstoši apraksts

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums