Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

10pcs Augļu Smaržas Ēteriskās Eļļas Dāvanu Komplekts Zemeņu Mango, Arbūzs Pasifloru Augļi, Kokosriekstu Garšas Eļļa Sveču liešana

5
- 2 Klientu Atsauksmes

€15.86 €28.83

Sku: w67433
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : sk dāvanas, di ēteriskās eļļas, sveces byredo, 1 essentials treniņbikses, parvan smaržas, kia izkliedētājs, aromāta izkliedētājs mākslas, undefined bikses, masāžas sveču liešana, zirgaste, roku darbs
  • Kategorijas: Skaistums & Veselība

Produkta Informācija

  • pakete ietver: 10 x Pudele 10 ml Augļu Smaržas Eļļa
  • Ēteriskās Eļļas Tips: Tīra Ēteriskā Eļļa
  • Gabalu skaits: Viena Vienība
  • Sastāvdaļas: Dabīgā Augļu Ekstrakts, Ēteriskās Eļļas
  • lietota: Personas Smaržas Aerosols/Lūpu Spīdums/Sveces/Ziepes Pieņemšanas
  • Derīguma Termiņš: 3 gadi
  • Vienuma Tips: Ēteriskās Eļļas
  • Modeļa Numurs: Smaržas Ēteriskās Eļļas Dāvanu Komplekts
  • Zīmola Nosaukums: PHATOIL
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Apjoms: 10ml

Produkta apraksts

PHATOIL 10 ml augļu ēteriskās eļļas.Nav piedevu, nav pildvielas, tikai tīra ēteriskā eļļa.

1.Katra ēteriskā eļļa nāk ar 10 ml dzintara brūnās pudelēs.Tas palīdzēs eļļas, svaigi un palīdz pret gaismu degradāciju.Augļu ēteriskā eļļa ir patīkama un enerģisks aromāts, kas palīdz atvieglot trauksmi un stresu.Augļu smarža ir diezgan piemērots garīgo veselību, nomierina nogurdinoša smadzenes, un atbrīvojot nervozitāte.

2.10 in 1 Augļu ēteriskā Eļļa kopums, ideāls izkliedētāji, mitrinātāji, eļļas degļi, Spa un gaisa attīrītāji.Tas nāk ar skaistu rūtiņu, brīnišķīgi Ēteriskās eļļas dāvanu izvēle, kas ir moderns pietiekami, un būtu fantastiski, kā dāvana ģimenei vai draugiem.

Piegāde Paziņojumu:

Pircējiem ES/UK/FR/AU saņems preces robežās 3-7 dienu laikā.Pircējiem ASV saņems preces, 3-10 dienu laikā.Pircējiem citās valstīs un vietās, varēs saņemt preces, saskaņā ar piegādes laiks no loģistikas uzņēmums.

* Produkts nesatur dzīvnieku izcelsmes sastāvdaļas, nav testēti uz dzīvniekiem.

Priekšrocības difūzijas ēteriskās eļļas:

Āboli(Malus pumila)

Apple ēteriskā Eļļa ir atsvaidzinošs, tīrs, svaigs aromāts ar nedaudz saldo pieskaņu.Tas satur taukskābes, kas veicina vispārējo ādas izskatu.Tas sniedz maigumu, kā arī uzturu, lai ādu.Tā rāda, efektivitāti, uzlabojot kolagēna, bloķē UV starus, un anti-novecošanās.

Ķirsis(Cerasus pseudocerasus)

Ķiršu Ēteriskās Eļļas rada relaksējošu un nomierinošu iedarbību, kas nomierina pat tensest muskuļus un atvieglo prātā, kad izmanto aromterapiju.Tā var cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, ārstēt un novērst sausu ādu, ārstēt un novērst pinnes, efektīvu anti-novecošanās, palīdz novērst rētas.Ķiršu būtiski ir oleīnskābe, kas palīdz matiem augt biezāka, ātrāk un spēcīgāka, novērš blaugznas.

Kokosriekstu(Cocos nucifera)

Kokosriekstu ēteriskā Eļļa ir apburošs eksotisku un noslēpumainu aromātu.Tas ir īpaši bagātīgs barības vielas, kas ir ļoti noderīgas priekšrocības, lai uzlabotu un atjaunotu ādu.Kokosriekstu eļļu var samazināt proporcionāli holesterīna līmenis, tas nav viegli, lai palielinātu organisma vielmaiņas slodzes un novērstu sirds slimību un citu sirds un asinsvadu slimībām.To var izmantot kosmētikas, ādas kopšanas un anti-novecošanās.Tas ir spēcīgs antioksidants, spējas un palīdz organismam izvairītos no skābekļa brīvajiem radikāļiem.

Citronu(Citrus limon)

Citrona ēteriskā eļļa ir ļoti svaigs un tīrs aromāts, mazliet skābs un iedvesmojošu spēku.Tas ir parasti izmanto, lai novērstu baktērijas, apsmidzinot vai arī pievienot uz izkliedētāji mājās kā spēcīgs fungicīds.Citrons ir arī plaši izmanto, lai mazinātu stresu, lai cīnītos pret nogurumu, palīdz atvairīt kukaiņus, atvieglotu migrēnas un bezmiega.Tas palīdz atbalstīt veselīgu elpošanas, asinsrites un gremošanas sistēmas, kas varētu līdzsvarot ādas stāvokli, kā arī.

Laima(Citrus aurantium)

Laima ēteriskā Eļļa ir daudz veselības pabalstus.Tas ir dabīgs imūno sistēmu pastiprinātājs; un atbalsta dabas svara zudums, ja to lieto kopā ar svara kontroles programmu, vai vingrojumu programmu.Var atbalstam, garīgās skaidrības un mazinātu stresu.Tas ir ļoti pacilājoša, lai ķermeni un prātu.Ļoti viegls un uzlabo koncentrēšanās.

Mango(Mangifera indica)

Mango ēteriskā Eļļa nodrošina cilvēku ar pietiekami daudz veselības pabalstus.Tā ne tikai palīdz salapot ādu, samazina apsārtumu, unclog poras un ir izsmalcinātu uzlabotu īpašības, bet arī rada ādas šūnu atjaunošanu, kas novērš grumbu veidošanos.Tas ir arī ārkārtīgi bagāta ar taukskābēm, vitamīniem un minerālvielām, kas ir brīnišķīgi, lai saglabātu veselīgu matu.Tas var mitrināt un sabiezēt matus un var pat palīdzēt novērst matu izkrišana.Tas arī rada relaksējošu un nomierinošu iedarbību, kas nomierina pat ļoti saspringta muskuļus un atbrīvo prātu.

Pasifloras(Passiflora edulia Sims)

Pasifloru Augļu ēteriskā Eļļa ir būtisks elements - linolskābe, kas var pretoties brīvajiem radikāļiem un novecošanos, palīdz ādai absorbēt vitamīnus C un E, samazina UV staru bojājumiem, aizsargā kolagēnu ādu, un novērš melanīna nokrišņiem.Tas palīdz aizdedzināt jūtas uztraukums, kaislību, un joy.By ieelpo pasifloru augļu eļļu molekulas gaisā, jūs justos iedvesmoti, neitralizētu negatīvās jūtas garlaicība un disinterest.

Zemenes(Fragaria × ananassa Duch)

Zemeņu Ēterisko Eļļu var līdzsvarot emocijas un mazinātu nogurumu, ja to izmanto aromterapiju.Tā ir bagāta ar taukskābēm un antioksidantiem, kas uztur ādu un meklē jauno un mitrina ādu.

Atsauksmes

2 Pārskatīt šo produktu
  • img
    Anonymous - 2022-08-26
    5

    laba Kvalitāte!

  • img
    Anonymous - 2022-11-17
    5

    קבלתי kaut kas cits. Aicināti augļu וקבלתי smaržas אוירה כאלה... Ar Muskusa וocean .... U.c. Nē מתלוננת, smaržas, Mājīga. nav briesmīgs. Un הוניל tika atklāta slēgtā ונשפח pusi no tā..., lai Gan viss, mēs baudīt מהריחות labākais sacīkšu. Paldies

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums