Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Karstā Profesionālās Kyokushin Kai Karatē Jostas Kyokushin Kai Kan IKO Jostas Krāsu Karatē Jostas

5
- 2 Klientu Atsauksmes

€12.56 €14.78

Sku: w75622
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : cobra kai karate gi, melnā josta taekwondo vintage, vienkārši fitnesa aprīkojums, komplekti kyokushin, tkd melnā josta, zilā josta taekwondo modelis, oyama kyokushin karate, krekls kekushin karatē, veste kyokushin, karatē zaļā josta kata
  • Kategorijas: Sports Un Izklaide

Produkta Informācija

  • Materiāls: Kokvilnas
  • Taekwondo Pakāpes Klasifikācija: Balta Josta
  • Nodaļas Nosaukums: VĪRIEŠI
  • Veids: Aizsardzības Josta
  • Dzimums: Bērni vīrieši sievietes
  • Zīmola Nosaukums: SINOBUDO
  • Krāsa: 5 Krāsas
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Produkta apraksts

240cm (#3)

260cm (#4)

280cm (#5)

300cm (#6)

320cm (#7)

Firmas nosaukums:

SINOBUDO

Krāsa:

Izmērs :

No #3,#4,#5,#6,#7

Logotipu un uzrakstu:

Emboidery vai drukas logo un weaven etiķete

Piegādes laiks:

25-35days kad maksājuma saņemšanas

Iepakojums

Katrs gabals savā maisiņā.

Katrs gabals savā maisiņā.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes .Pozitīvu (5 zvaigznes), kas ir ļoti svarīgi mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms atstāt mums atsauksmi. 2. Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvu (1-3 zvaigznēm) atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu. 1. Mēs pieņemam AliPay West Union, Moneybooker un TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2. Visi ražo ir noliktavā.Jūs varat maksāt to tieši.Lūdzu, sazinieties ar mums 24 stundu laikā, ja jums ir kādas problēmas, par samaksu. 1. SAGATAVOT SŪTĪJUMU LAIKS: Dēļ, lai mēs tiktu galā ar daudz pasūtījumus katru dienu, parasti mēs organizēt sūtījumu ietvaros 1-7 dienu laikā, lūdzu pacietīgi gaidīt un atvainojamies par sagādātajām neērtībām jums. 2. PAR NODOKĻU vairumā gadījumu, pircējs nav jāmaksā nekādas muitas.Mēs paziņo, ka tā ir kā dāvana un mazāku vērtību, lai izvairītos no nodokļa.Bet dažreiz, dažās valstīs, muitas amatpersona var būt stingra.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodevu; lūdzu, pārbaudiet muitas politika pie sava vieta.Ja jums ir jāmaksā muitas nodevas, tas ir jūsu pienākums pret savu valsti; pircējam vajadzētu saprast šo situāciju.Mēs patiesi atvainojamies par sagādātajām neērtībām.PAZIŅOJUMS: 1. Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu, piedāvā mums savu pareizo kontaktpersonu tālruņa numuru, lai izvairītos no vietējās pasta nodaļas nevaru sazināties ar jums uzņemt gabalu, kad tas ieradās. 2. Atvainojiet, mums nav atbalsta P. O. Kastes adresi, lūdzu, atstāt mums ziņu par jūsu pareizo adresi, ja jums vietu pasūtījumu. 3. Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Un, pateicoties gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, lūdzu, saprast.Pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs kārtībā. 1) Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Piegādes izmaksas būs pircēja izmaksas.

2) atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un savu kārtas numuru.

3) Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU CENU SUMMU, izņemot kuģniecības izmaksas, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.

Atsauksmes

2 Pārskatīt šo produktu
  • img
    Anonymous - 2022-08-29
    5

    Perfekta. Paldies

  • img
    Anonymous - 2022-11-02
    5

    Es mīlu to. Josta nav pārāk bieza tiem, kas mums patīk spēcīga jostas, bet bērniem tas ir liels. Ļoti jauki, gravēšana, un es esmu pārliecināts, ka mana karateka būs love it. Es paturēšu iegādāties jostas, kā man iet pa ceļu. Tas ir ieradušies 10 dienas pirms paredzētā datuma.

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums