Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Kegel Vingrojumu Sēdekļa Spilvena Sievietēm, Vīriešiem Prostatas Stimulators Masāžas Spilventiņu Seksuālo Funkciju, Uzlabo Iegurņa Pamatnes Muskuļu Mācību Līdzekļi

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€118.40 €227.70

Sku: w7918
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : izmantot sēdekļa spilvena, cirkšņa atbalsts, fizioterapijas iekārtas, roku pirkstu robots, bool cop, krēsls backpain
  • Kategorijas: Personas Veselības Aprūpe

Produkta Informācija

  • Modeļa Numurs: s-131
  • Gabalu skaits: Viena Vienība
  • Pieteikums: Viduklis
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls: Kompozīta Materiālu
  • Ietekme: Kaulu Aprūpe
  • Vienuma Tips: Bikšturi & Atbalsta

Produkta apraksts

Kegel izmantot tehnoloģiju, gan vīriešiem, gan sievietēm, kas vēlas stiprināt iegurņa pamatnes muskuļus.Šī revolucionārā sīkrīku, kas palīdz atgūt jūsu uzticību un uzlabot savu dzīves kvalitāti, izmantojot muskuļu stimulēšanai funkcijas.

Kegel Vingrinājumi, Kas Viegli

Pro vingrinājumus iegurņa pamatnes muskuļus, vibrācijas un sasilst asinsriti iegurņa pamatnes muskuļus.Vai jūs esat jauns, fit un meklē, lai atbloķētu savu seksuālo potenciālu pilnībā vai problēmas ap erektilās funkcijas.Peld Vistas Pro ir viens no labākajiem produktiem, Kegel vingrojumu.

Pro ir iegurņa lifesaver.Tas izmanto vibrācijas atpūsties iegurņa muskuļus.Tikai vietā, kas Peld Vistas Pro saskaņā ar iegurni.Tas ir ļoti ērti to izmantot, neaizņemot vietu.

Piemērots gan Vīriešiem, Gan Sievietēm

Tās muskuļu grupas, kas atrodas pie pamatnes no jūsu iegurnis ir pazīstams kā iegurņa sēžas muskuļus.Masāža iegurņa pamatnes muskuļus, vibrācijas, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm.

Ietaupīt Jūsu Laiku un Pūles

Tā nav nepieciešama jūsu acīm, vai jūsu rokas, lai jūs varētu veikt Ierīces daļu no jūsu treniņu rutīnas, neņemot laiku prom no kaut kas cits.Jūs varat uzlabot savu seksuālās veselības un fitnesa, kamēr jūs esat skatīties spēli uz auto (vai darbā, vai par jūsu pārvietoties, vai ēdot brokastis mājās, vai kādā no simts citām situācijām).

Izmantot Jebkurā Laikā

Mūsu ierīci var lietot jebkurā laikā un vietā.Vai esat aizņemts birojā, vacationing savvaļā, vai atpūšoties uz dīvāna mājās.Peld Vistas neļauj jums atpūsties un laimīgs.

Tālvadības Pults

Tālvadības pults Peld Vistas ir 5 pārnesumi, jūs varat izvēlēties dažādus rīkus un noteikt lietošanas laiku jebkurā brīdī.

Kā Darbojas?

1. Solis: Atrast Jūsu Iegurņa Muskuļi

Ja neesat pārliecināts, tas ir muskuļu ka līgumi urinēšana vidēja plūsma.

2. solis: Novietojiet Vistas, kas Peld zem Jūsu Iegurņa pamatnes Muskuļu

Noregulējiet ierīci un jūsu poza, lai nodrošinātu, ka gaisa spilvenu ir precīzi novietoti, un sākt ierīci, izmantojot tālvadības pulti.Izvēlieties jebkuru funkciju, kas ir ļoti ērts jums.

Solis 3: Atbrīvot Izmantojis Muskuļus

Tāpat kā ar jebkuru uzdevumu, muskuļi jutīsies mazliet stīvs pēc tam.Bet nav jāuztraucas!Vienkārši izvēlēties masāžas režīmu, un siltuma muskuļus, lai mazinātu jebkādu diskomfortu.

Viegli Pārnēsājams

Ierīce viegli uzglabāšanas un ērti pārvadāt.Jūs varat likt to auto, sava rakstāmgalda, portfelis, un tā tālāk.Izmantot jebkurā vietā un jebkurā laikā.

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums