Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

1pc Lampas Bāze, Āķis, Antikvariāts, Antīko Griestu Plāksnes Metāla Griestu Lampas Turētājs Montāžas Lustra Bāzes Lampas Piederumi

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€2.71 €5.42

Sku: w86548

Produkta Informācija

  • Pamata Materiāls: Metāla
  • Vienuma Tips: Lampas Bāzes
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sertifikācija: CCC, ce
  • Modeļa Numurs: Lampas Bāze, Āķis

Produkta apraksts

Apraksts:

Materiāls: Metālisks dzelzs + apšuvuma

Izmērs:Diametrs 100 MM * kopējais augstums 50MM (taisnas sānu plāksnes 20MM+pacelšanas gredzenu 30MM)

Krāsa:kā attēlu

1.Augstas kvalitātes materiāls:lampa parastā āķi ir izgatavoti no super spēcīgu čuguna,alumīnija, kas ir izturīgs, nerūsējošs un viegli tīrāma.

2.Plašu pieteikumi:Šī griestiem komplekts ir viegli uzstādīt un tas ir piemērots sienas lampas, griestu lampas, laternas, puķu grozi, putnu būri utt.Tā ir ideāla izvēle DIY projektu.

3.Universālās: Vienkāršs un atsaucīgs izskatu, klasisks dizains piebilst, modes/vienkāršu stilu ar savu mīļoto māja, kas ir ideāla nama dekorēšana aparatūru.

4.Uzstādīšana: Ekspansijas skrūves un skrūves, kas ir iekļauti iepakojumā, lai viegli uzstādīšana.Ja jums ir kādi instalācijas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.

5.Dažādi stili:Šo griestu āķis plāksnes ir ideāli piemērots karājas lustras & gaismas ķermeņi.Vienkāršs dizains un naudas sodu meistarība, elegantā zelta griestu lampas komplektu var papildināt ar dažāda stila lustras, zemnieku sētas, vienkāršs, moderns, elegants, vienkāršs, utt.

PIEZĪME

1. Kā mēs visi zinām ,dažādos datoros displeja krāsas atšķirīgi,krāsu faktisko preci var nedaudz atšķirties no šādiem attēliem.

2. Ja jums liekas, grūti izvēlēties izmēru ,jūs varat justies brīvi sazināties ar mewe dos jums kādu ieteikumu,bet tas ir par jums ir tikai atsaucei.

3.Mēs varētu pieņemt, Sajauc priekšmetus,Krāsas Un Izmēri Pasūtījuma.Vairāk daudzumos, jo lielāka atlaide.

Pakete ietver:

1 gab.* Āķis

2 gab.*skrūves

2 gab*Paplašināšanas nagu

sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.Mēs garantējam mūsu produkcijas kvalitāti.Ja jums ir nepieciešams vairāk, šo preci ,jūs varat sazināties ar mums.mēs dos jums mūsu labāko cenu.Atstāj savu zinojumu!

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums