Bezmaksas Piegāde Pasūtījumiem Jebkura

Noliktavā

Ultraskaņas Ādas Skruberi Sejas Tīrītājs Blackhead Noņemšanas Ādas Pīlingu, Sejas Poru Tīrīšanas Skruberi Skaistuma Instrumentu Ierīces

0
- 0 Klientu Atsauksmes

€23.38 €39.63

Sku: w7670
Pievienot vēlmju sarakstam
  • Tagi : prosonix ultraskaņas tīrītājs, vacuun blackhead noņemšanas, blackhead noņemšanas fac, pjezo ādas skruberi, iphone uzlīme ādas uzņēmējdarbība, undefined bikses, šalle sievietēm dropshipping, mini tērauda ultraskaņas tīrītājs, valeo ultraskaņas tīrītājs, undefined auskari komplekts
  • Kategorijas: Ādas Kopšanas Instrumenti,

Produkta Informācija

  • Materiāls: Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: Skaistumkopšanas Star
  • Ultraskaņas sejas tīrīšana: Dzeramā Ādas Skruberi
  • ultraskaņas sejas skruberi: Elektrisko Sejas Tīrīšanas Līdzeklis
  • Posteņa Nosaukums: ultraskaņas sejas tīrītājs
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Sejas Dziļi Tīroša: Sejas Ādas Kopšanas Massager
  • Spriegums: 100-240V
  • Barošanas Avots: Uzlādējams Akumulators
  • Funkcijas: Sejas Tīru, Ādas Atjaunošanos, Atmirušās Ādas Noņemšanas

Produkta apraksts

sākt

beigas

Uzlādējams Anjonu Ultraskaņas Ādas Skruberi Specifikācija: Strāvas Adapteris Tips: Input: 100-240VAC, 50-60Hz Izejas jauda: 5.5 VDC 500 ma Uzlādes Spriegums: 5.5 V/500 ma, Baterija: 3,7 V/1000mAH Maksimālā Jauda: 1.2 W (+-10%) Uzlādes Laiks: 3 Stundas Nepārtraukta Lietošana Laiks : 2 Stundas Materiāli: ABS + Nerūsējošā Tērauda Tīrīšanas Galvas Izmēri uzņēmēja: (175x45x20)mm Svars uzņēmēja: 125g Funkcijas: 1. 28000 Ultraskaņas 2. Uztura Importa 3. Detoksikācijas Eksporta 4. Superior Tērauda Detektora Funkcijas: 1.Efektīvi iekļūt dziļi porās un pamatīgi notīra ādu. 2.Tīrītāja tipa zondi, kas dosies dziļi ādā,, netīrumu un novecošanos ādas. 3.Sonic vibrācijas padara īpašu skaistumu šķidrais plānas un smidzināšanas. 4.Par aizsērēšanu kosmētikas atliekas un poru sviedri emulsijas var noņemt ar šļakatām likvidēšanu. 5.Novērst grumbas un ādas relaksācija parādības.Komplektācija: 1x Ultraskaņas Sejas Tīrīšana Ierīces 1x Strāvas Adapteris 1x Lietotāja Rokasgrāmata, Jo tā ir sava veida Rechargable Ādas Skalotne ar litija akumulatoru, jūs varat izmantot to pēc uzlādes, bez pievienojiet strāvas visu laiku.Piezīmes: 1.Pirms un pēc produkta lietošanas, lūdzu, saglabājiet nedaudz alkohola, lai likvidētu auduma lāpstu vadītājs 2.Nav ietekmes un sadursmes 3.Nepaliec ādu vairāk nekā 3 sekundēm, justies nedaudz drudzis, lūdzu, kustēties nekavējoties, lai nomainītu detaļas, Jo tas ir sava veida Rechargable Ādas Skalotne ar litija akumulatoru, jūs varat izmantot to pēc uzlādes, bez pievienojiet strāvas visu laiku.

28000 Ultraskaņas

Sastāv no diviem vara-mainīt šķēles gabals, tas var saražot līdz 28000 reizes skaistuma import & export, efektīvi palīdzēt atrisināt ādas problēmas, skaistums un uz augšu.

Uztura Importa

Līdz 28000 reizes sekundē microseism, tas padara MK, kolagēna un citas lielas molekulas sadalās un uzlabot, viegli absorbēt, uzlabot dabas caurlaidība kosmētikas sastāvdaļas, tā, ka labāk importēt uzturu.

Detoksikācijas Eksporta

Līdz 28000 reizes sekundē microseism, padara ādu, poras, melnie netīrumi viegli sadalās, pilnveidot un eksporta.Ultraskaņas viļņu padara siltu feeking masāžas, un paātrina asinsriti un detoksikācija.

Superior tērauda Detektors

Lāpsta formas detektors ir izgatavots no korozijas izturība, augsta temperatūras izturība no top 304 nerūsējošā tērauda.Tā ir lielāka stabilitāte, izturība, nekā apšuvuma vienu cilvēku veselību un baudīt daudz stabilu izejas, kas nodrošina drošāku izmantošanu.

1. Tīru seju ar sejas tīrīšanas līdzeklis un izmantojiet siltu ūdeni samitrinātu dvieli vai sejas steamer, lai atvērtu poras.

2. Pielāgot, lai "L"vai "H" režīmā uz tīras ādas.Lūdzu, sazinieties ar mērķi ādas apgabalā veido 45°( parādīja Pic )

3. Pielāgojiet līdz "Z" režīmā, lai Izraisīt ādas kopšanas līdzeklis ar uzturu.Lūdzu, sazinieties ar mērķi ādas apgabalā veido 45°( parādīja Pic )

4. Pielāgot, lai "" režīmā, lai pastiprinātu un noņemiet ādu.

Piezīmes: 1.Pirms un pēc produkta lietošanas, lūdzu, saglabājiet nedaudz alkohola, lai likvidētu auduma lāpstu vadītājs 2.Nav ietekmes un sadursmes 3.Nepaliec ādu vairāk nekā 3 sekundēm, justies nedaudz drudzis, lūdzu, kustēties nekavējoties, lai nomainītu detaļas

Par spraudni:

Lūdzu, izvēlieties spraudni, kas ir piemērots jums, ja jums vietu pasūtījumu, paldies!

Šī mašīna MUMS kontaktdakšu,ES spraudni .

Par pircēju, kas ir nepieciešams, UK plug vai AU plug (Austrālija spraudnis) , mēs nosūtīsim jums papildu adapteri, Paldies!

Atsauksmes

0 Pārskatīt šo produktu

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu Vērtējums